Warning: Declaration of acf_taxonomy_field_walker::start_el(&$output, $term, $depth, $args = Array, $current_object_id = 0) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /customers/c/c/e/lyfstyl.nl/httpd.www/ci-styling/wp-content/themes/Uniqueness/advanced-custom-fields/core/fields/taxonomy.php on line 482 Workshops / Adviezen | Ci-Styling

Workshops / Adviezen

 

Kleding-, kleur- en stylingworkshop/-advies:
“Creatief en persoonlijk leren combineren. Voor de vrouw, die meer uit zichzelf wil halen.”

 

Styling workshop/advies

Ik kies met een styling workshop/advies de stijl die het beste bij jou past en waar jij je lekker in voelt. De kleur, stijl en snit van de kleding moet bij je passen, en dat is niet altijd eenvoudig. Het zijn vaak kleine details die iemand tot een persoonlijkheid maken. Je leert je mooie kanten te accentueren en je eventueel minder goede kanten te verdoezelen. Het uitgangspunt is hierbij jouw figuur en niet de ideale maat. Samen kijken we welke kleding, accessoires, kapsels, brillen jouw persoonlijkheid benadrukken. Ook is het mogelijk uw eigen kleding en accessoires mee te nemen. Na het volgen van deze styling workshop/advies kan je je eigen ‘moodboard’ maken.

 

Kleding workshop/adves
De meeste vrouwen dragen maar een klein deel van hun garderobe intensief. Tijdens een kleding workshop/advies leer je hoe je een efficiënte garderobe samenstelt. Ik ken als geen ander de wisselwerking tussen karakter en kleding en kan dit goed vertalen naar een persoonlijk advies. Ieder persoon is uniek. Ik kleed mensen niet alleen volgens de laatste mode. We creëren  samen nieuwe combinaties uit je bestaande garderobe en vullen deze aan met de juiste kledingsets. Je weet met een kledingadvies voortaan wat je wel en niet kan dragen en hoe je voortaan beter combinaties kan maken. Straal uit wie je echt bent en krijg complimenten van je familie, vrienden en collega’s. De spiegel is hierbij een onmisbaar instrument, altijd op zoek naar een harmonieus  evenwicht.

 

Kleur workshop/advies
In een gezellige sfeer vertel ik u meer over kleurgebruik  in uw kleding. Tijdens de workshop krijgt iedereen een persoonlijk kleuradvies over kleding, haarkleur en make-up. Iedereen krijgt een eigen kleurenpas mee.  Maximaal aantal deelnemers aan deze workshop is 4 personen voor een goed persoonlijk advies van een dagdeel. Indien je met een grotere groep wilt komen, kan dat uiteraard in overleg.

Voordelen kleuradvies:

  • Meer zelfvertrouwen
  • Meer evenwicht tussen het innerlijk en het uiterlijk
  • Gemakkelijker winkelen
  • Minder miskopen
  • Een op kleur afgestemde garderobe en dus gemakkelijker combineren

images                             IMG_0620 (2)

Personalshoppen
Nadat je een kleur- en styling workshop hebt gehad is het mogelijk dat ik samen met je ga shoppen. Van tevoren wordt er besproken wat je nodig hebt, voor welke gelegenheid, wat je budget is en of je voorkeur voor bepaalde winkels/merken hebt. Zo niet, dan doen ik een suggestie. Zo nodig check ik  eerst je kledingkast, zodat je weet wat je kan kopen om een overzichtelijke, draagbare garderobe samen te stellen.

 

Make-up workshops
Wil je leren hoe je een verzorgde make-up aanbrengt? Dan ben je bij mijn collega Marloes Polman aan het juiste adres.

Een make-up workshop is leuk en nuttig, en je zult verrast zijn over het resultaat van een zorgvuldig aangebrachte make-up! Bovendien ontdek je dat het weinig tijd kost om er verzorgd uit te zien.

 

Informatie
Workshops kunnen ook met elkaar worden gecombineerd, bijvoorbeeld kleur, styling of make-up workshop. Afhankelijk van je wensen kan een arrangement op maat worden samengesteld bij je thuis of op een locatie. De prijs is afhankelijk van de duur en het aantal deelnemers.
Bel vrijblijvend voor een prijsopgave.

Op zoek naar een origineel cadeau? Denk dan eens aan een cadeaubon van Ci-Styling. De bon wordt op een feestelijke wijze verpakt, en ik zorg ervoor dat het een onvergetelijk cadeau wordt voor de persoon aan wie je de bon geeft.

 

sjaals CiStyling website       sjaals CiStyling website       sjaals CiStyling website       sjaals CiStyling website

 

Zo maar wat kreten die tijdens de workshops en persoonlijke adviezen vaak naar voor komen:

Passen deze kleuren wel bij mij? Staat het wel leuk bij elkaar?  Oh nee,. dat is niks voor mij…of toch? Ja, dat zou ik nou eens aan willen doen, maar…

 

Op een ontspannen manier leren kijken naar jezelf… verrassend en voor jezelf een must om meegemaakt te hebben.

 

Aantrekkelijkheid is meer dan schoonheid: – Het heeft alles te maken met verhoudingen, met harmonie en compositie.

 

Aantrekkelijke mensen zijn innemende mensen….ze zetten een  evenwichtig en boeiend beeld neer, aangenaam om naar te kijken…hun beeld is in balans, waardoor zij een sterke uitstraling hebben.

 

Er is evenwicht tussen de non-verbale elementen als houding, beweging, mimiek, kleding, accessoires, make-up en kapsel in relatie tot hun persoonlijkheid en natuurlijke karakter-eigenschappen.

 

Inmiddels zeer bewust, dat kleding een ander mens van je kan maken.

 

Kleuren maken een ander mens van je, maar als jij verandert, veranderen de kleuren met je mee…

 

Denk niet wit, denk niet zwart, maar in de kleur van je hart… - Frank Boeyen.

 

Investering: Afhankelijk van uw keuze… Laat je kleding spreken en draag uit, wie je bent…

 

Kleding is eenvoudig, maar effectief middel om gemakkelijker je doelen te bereiken.

 

Met kleding kun je laten zien, wie je bent en wat je doet…

 

Je voelt je zelfbewuster en komt zelfverzekerder over, als je kleding draagt, die bij je past bij de omstandigheid  als bij je persoonlijkheid.

 

Feit is: dat je in 1e instantie beoordeeld wordt op het uiterlijk, voordat er ook maar 1 woord gesproken is. Natuurlijk gaat het om de inhoud van het verhaal, dat je brengt, maar uit onderzoek is gebleken, dat de 1e indruk de buitenkant bepalend is voor het verloop van het gesprek voor het nemen van een beslissing.

 

 

2014 © Tasja van Druten